Peuter & Kleuter Gym

Als je 3 of 4 jaar bent kun je elke week komen gymmen bij Wilskracht.
Er wordt les gegeven op zaterdag in de Vroonhoevelaan.

Met de juf en een hulpmeisje doen we allemaal leuke dingen. We beginnen in de kring, dan gaan ook de papa’s en mama’s uit de gymzaal. We gaan kijken wie er is en, heel belangrijk, onze gymbeer mag na een weekje logeren weer met iemand anders mee naar huis.
Dan beginnen we met een inleidinkje en gaan daarna klimmen, klauteren, of we gaan de koprol leren en we lopen ook tegen de muren op, iedere week doen we weer wat anders.
Als we hiermee klaar zijn doen we soms wat met ballen, hoepels of we doen nog wat spelletjes. Het is altijd weer heel snel tijd, in de kring zingen we nog liedjes en dan gaan we weer naar huis toe. Het hulpmeisje loopt altijd mee naar de kleedkamer en houdt in de gaten of alle kinderen door hun papa/mama zijn opgehaald.

Af en toe is er een kijkles, dit wordt op de les doorgegeven en soms mogen papa’s/mama’s meegymmen, dit is altijd erg gezellig en papa/mama kan dan ook zien wat iedereen geleerd heeft.

De kinderen dragen een joggingbroek of korte broek waar ze makkelijk in bewegen, met een T-shirt , of een gympakje, met gymschoenen zonder gladde zool (i.v.m. uitglijden).

Kom je snel een keertje meedoen?

Tot zaterdag!

Proeflessen
Wil je eens komen proberen of je het echt leuk vindt? Je bent van harte welkom:

 We bieden je 2 gratis proeflessen! Vooraf aanmelden is niet nodig.

Meer Informatie over: Lestijden  Contributie  Aanmelden

Astrid Rexwinkel
0172-470546