Dave Hogenboom

Hallo allemaal,

Mijn naam is Dave Hogenboom, ik ben 25 jaar oud en ik woon sinds kort in Alphen aan den Rijn. Sinds vorig jaar ben ik actief voor Wilskracht als leiding van de ‘Freerun’ groep.

Ik ben zelf al sinds jongs af aan bezig geweest met turnen. Toen ik daarmee stopte was ik op zoek naar nieuwe uitdagingen op sportief gebied.  Deze uitdaging vond ik in het Freerunnen. Binnen mum van tijd gaf ik lessen in het Freerunnen. Het duurde dan ook niet lang voordat ik werd benaderd door Wilskracht of ik niet ook voor hun een les Freerunnen op wilde zetten en de rest is geschiedenis.

In mijn lessen Freerunnen is het heel belangrijk dat de deelnemers het naar hun zin hebben. Freerunnen is geen competitiesport en dat zorgt ervoor dat je zonder afleidingen het beste uit jezelf kunt halen! Wij gaan in de lessen op zoek naar persoonlijke grenzen en barriéres en proberen deze met zijn allen te overwinnen door het aanleren van verschillende technieken. Deze technieken zorgen ervoor dat jij je vrij kunt bewegen langs, over, onder of door de obstakels die wij in de gymzaal voor je op hebben gezet.

Mocht je nou een keertje willen komen kijken bij de lessen Freerunnen ben je natuurlijk van harte welkom!