nijntje diploma gymmen

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW
NIJNTJE BEWEEGDIPLOMA

Tijdens de recreatie en ouder en kind gym lessen kunnen nu ook de nijntje beweegdiploma 1 en 2 behaald worden.
Alle essentiële basisvormen van bewegen worden tijdens de lessen hiervoor aangeboden.
Hiervoor wordt je lid van onze vereniging tot weder opzegging.

Grote Club Actie is gestart!

De Grote Club Actie is weer gestart, en vele leden doen weer hun best om loten te verkopen en daarmee de vereniging een financieel steuntje in de rug te bezorgen: 80% van de opbrengst is voor ons! Naast het kopen van ‘papieren loten’ van onze leden is het ook mogelijk om online loten te kopen. Gebruikt u daarvoor deze link: http://toolbox.clubactie.nl/actie/RKSVWilskracht  Loten kosten EUR 3,00 per stuk.

Het is ook mogelijk om Superloten te kopen:
Eén pakket van 50 loten voor EUR 150,00 en is ideaal voor bv bedrijven die ons willen steunen. Het is daarbij erg leuk om de loten aan personeelsleden of klanten te geven als aardigheidje.
Neem even contact met ons op als u interesse hebt, via info@wilskrachtalphen.nl  en we leggen u precies uit hoe het werkt. We komen zo mogelijk langs om het lot te overhandigen!

Foto’s Onderlinge Wedstrijd Turnen 9 februari 2019

Via de pagina foto’s kunnen alle foto’s van de Onderlinge Wedstrijd worden bekeken.
Er worden nog meer foto’s geüpload, dus houdt de website in de gaten.

Tijdens de wedstrijd hebben we voorzorgsmaatregelen genomen, zodat kinderen waarvoor aangegeven was dat zij niet op de foto mochten er niet op kwamen. Zij droegen een wit lintje om de band van hun turnpak. Mocht u onverhoopt toch uw kind op de foto zien, terwijl dit niet de bedoeling was. Stuur dan een e-mail naar bianca.mijnsbergen@live.nl met een printscreen van de betreffende foto. Deze zal dan zo spoedig mogelijk worden verwijderd.