Ouder & Kind Gym

Samen gymmen met je papa/mama of misschien wel opa/oma, en dat op vrijdag en zaterdagochtend: wie wil dat nou niet?
Als je in de gymzaal komt mag je met papa/mama even spelen tot alle kinderen klaar zijn met omkleden. We beginnen in de kring en 1 kindje heeft de logeeraap weer bij zich, we kijken dan ook met wie Aap die week weer mee naar huis mag.
Na de inleiding ga je met de hulp van papa/mama lekker klimmen en klauteren. Iedere week staat er weer wat anders klaar. Als we hier mee klaar zijn ruimen we samen op en doen we nog iets met de hele groep.
We sluiten de les elke week af in de kring, met dezelfde liedjes, dan weet je wanneer de les is afgelopen.


Samen gymmen met je zoon/dochter is vooral heel erg leuk en voor je kind een veilige manier om te bewegen en te ontdekken. Klimmen en klauteren kun je op verschillende manieren doen, in de lessen stimuleren we het zelf oplossen van situaties, dit kan voor ieder kind anders zijn.

 

Ook kan je bij ons het Nijntje Beweegdiploma 1 en 2 behalen, dit kan twee keer per jaar. Alle essentiële basisvormen van bewegen worden tijdens de lessen hiervoor aangeboden. Hiervoor wordt je lid van onze vereniging tot weder opzegging.

De kinderen gymmen in joggingbroek of een soepele korte broek met een T-shirt en gymschoenen of makkelijk zittende pantoffels waar ze niet mee uitglijden. Verder moet er altijd een volwassene meedoen. Na de les kan er in de kleedkamer eventueel meegenomen drinken gedronken worden.

Kom lekker mee gymmen en beleef hoe leuk het is om dit samen te doen.

Proeflessen
Wil je eens komen proberen of je het echt leuk vind? Je bent van harte welkom:
We bieden je 2 gratis proeflessen!
Bel of mail voor het maken van een afspraak voor de proeflessen even met Juf Lieke:
T 06 2748 7550    E  limi@hetnet.nl

Meer Informatie over:  Lestijden  Contributie  Aanmelden