Gedragregels en Vertrouwenspersoon

We hechten aan openheid en duidelijkheid, en delen hier de volgende documenten met jullie:
Gedragsregels voor begeleiders (September 2017)
Gedragsprotocol RKSV Wilskracht (September 2017)
Klachtenprocedure bij grensoverschrijdend gedrag (September 2017)

Vertrouwenscontactpersoon:
Indien zich iets voordoet dat je liever niet met een trainster bespreekt kan je één van de bestuursleden benaderen of contact opnemen met onze
vertrouwenscontactpersoon:  Jet Vervloet.

Haar taak is om bij Wilskracht de afhandeling van dergelijke gesprekken op een onafhankelijke en onpartijdige manier uit te voeren. Alles wat met Jet wordt besproken is vertrouwelijk en blijft tussen haar en de melder. Jet is te bereiken via e-mailadres meldpunt@wilskrachtalphen.nl, waarna zij zo spoedig mogelijk contact met je zal opnemen.

Jet stelt zichzelf graag even voor:
Als vertrouwenscontactpersoon zal je me niet vaak zien, maar het is wel fijn dat je weet met wie je gaat praten als je dit wilt.
Mijn naam is Jet Vervloet, ik woon al ruim 35 jaar in Alphen aan den Rijn en heb het dorp zien veranderen naar een kleine stad. Mijn kinderen zijn hier geboren en opgegroeid. Inmiddels zijn zij gaan studeren. Uiteraard zijn zij blijven sporten.
In het verleden ben ik 16 jaar werkzaam geweest bij Bureau Slachtofferhulp. Tevens heb ik ruim 30 jaar gewerkt in de zorg waarbij luisteren een belangrijk onderdeel van mijn werk was. Deze kennis en vaardigheden komen goed van pas bij Wilskracht.

Bewegen, sporten en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Wilskracht biedt degenen die actief willen sporten een mooie gelegenheid om dit te doen. Graag wil ik mijn steentje bijdragen om deze activiteiten te ondersteunen. Als je het sporten niet meer zo leuk vindt en de reden ligt in de samenwerking met je begeleider of andere clubleden, dan kun je hier met mij over praten. We kunnen gezamenlijk bekijken wat we kunnen doen om deze samenwerking te verbeteren.
Je kunt mij bereiken via meldpunt@wilskrachtalphen.nl