Disciplines

Bij ons kun je de volgende sporten beoefenen:

Gymnastiek
Turnen (recreatie, selectie)
Ritmische Gymnastiek (recreatie en selectie)
Free-Running/Parkour

Gymnastiek
Ouder en Kind gym
Samen met je zoon/dochter gymmen is vooral heel erg leuk. Daarbij is het voor je kind een veilige manier om te bewegen, te ontdekken en samen te spelen.
Kijk voor de lessen bij de lestijden

Kleutergym
Als je 3 of 4 jaar bent kun je iedere zaterdag gymmen in de gymzaal aan De Vroonhoevelaan. Samen met de juf en een hulpmeisje doe je allemaal leuke en leerzame dingen.
Kijk voor de lessen bij de lestijden.

Turnen
De recreatieve turnlessen worden gegeven in gymzaal Het Baken aan de Klepperman en in gymzaal De Vroonhoeve in Kerk en Zanen.
Kijk voor de verschillende lessen bij de lestijden.

De turnselectie turnt volgens het Nationaal Turn Systeem (NTS) van de KNGU. De groepen trainen 3 tot 5 uur per week.

Ritmische Gymnastiek
Lessen Ritmische Gymnastiek op recreatief niveau worden gegeven in gymzaal Vroonhoeve ( Vroonhoevelaan), gymzaal Op Maat (Henry Dunantweg) en gymzaal De Rank (Lauraplein)
Kijk voor de verschillende lessen bij de lestijden.

De RG-selectie bestaat uit ongeveer 30 gymnastes, verdeeld over de Eerste Divisie en de Tweede Divisie. Zij trainen ca. 6-12 uur per week. De Eerste Divisie van Wilskracht behoort al jaren tot de top van Nederland.

Free-Running/Parkour
Parkour/Free-Running is een sport die grotendeels voortvloeit uit Parkour. Bij deze discipline gaat het niet meer om zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek te gaan, maar meer om de creativiteit tijdens de bewegingen. Bij Free-Running worden elementen uit het turnen en martial arts gebruikt.

Proeflessen!
Voor alle lessen geldt dat je eerst twee proeflessen kunt meedoen, om te  kijken of je het leuk vindt.

Lid worden?

Je krijgt een inschrijfformulier mee, dat ingevuld en ondertekend weer bij de leiding kan worden ingeleverd. De inschrijving gaat in op de eerste of vijftiende van de maand, en de contributie wordt via automatische incasso van uw rekening afgeschreven. Bij de eerste afschrijving zal ook het inschrijfgeld worden afgeschreven. Voor actuele contributiegelden klik hier.

RKSV Wilskracht is aangesloten bij de K.N.G.U.