Astrid Rexwinkel

Ik zal me even voorstellen, ik ben Astrid Rexwinkel en geef sinds januari 2012 les bij Wilskracht.

Zelf heb ik geturnd in Gouda en mocht gaan helpen bij de recreatie-uren, dit vond ik erg leuk en ben de opleiding tot trainster gaan doen. In Gouda ben ik les gaan geven op recreatie-uren, maar moest vanwege opleiding verhuizen naar Alphen a/d Rijn. In Alphen ben ik weer les gaan geven en heb dit uitgebreid met o.a. selectie-turnen.
Toen mijn oudste dochter ongeveer 2 jaar was, ben ik ouder en kindgym gaan geven, samen met je kind gymmen sprak mij erg aan. Voor je kind is het een prettige en veilige manier om kennis te maken met bewegen/gymmen en je bent een uur lang samen bezig. Gymmen/turnen zit waarschijnlijk in de familie, want twee van mijn dochters beleven er nu nog steeds heel veel plezier aan.

Alles bij elkaar geef ik nu ongeveer 20 jaar les en kom nu het trainersteam voor Turnen bij Wilskracht versterken.

Ik geef bij Wilskracht Ouder & Kindgym, recreatie-turnen/gym en selectie-turnen. Het is erg leuk om te zien hoe kinderen steeds meer leren op hun eigen manier en in hun eigen tempo. Bij ieder stapje groot of klein ben ik trots op de kinderen. Plezier staat voorop, gymmen en bewegen is leuk, ieder op hun eigen niveau.

Naast het lesgeven heb ik de cursus praktijkbegeleiding gedaan. Ik begeleid stagiairs in de lessen, en zie hun enthousiasme. Zij hebben door de verschillende leeftijdsgroepen bij Wilskracht, veel mogelijkheden om bij zichzelf te ontdekken welke leeftijdsgroepen wel of niet bij hen passen.