Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering

Op 14 december aanstaande houden we onze jaarlijkse Algemene LedenVergadering.
Alle leden, of hun wettelijke vertegenwoordigers indien zij minderjarig zijn, zijn van harte welkom. Een uitnodiging daarvoor, met daarin de locatie, aanvangstijd en de agenda, is per mail aan ieder lid verstuurd.

Nieuwsbrief Oktober 2021

Beste leden, ouders en verzorgers,

De eerste weken van het nieuwe seizoen zitten er op en de herfstvakantie staat voor de deur. We hebben afgelopen weken een aantal nieuwe leden mogen begroeten in verschillende lessen. In de Nationale sportweek waren onze lessen open voor vriendjes en vriendinnetjes. Op de meeste recreatieve lessen is nog ruimte voor leden. Dus wil er een vriendje of vriendinnetje een keer mee naar de training van uw zoon of dochter? Het kan en het mag! Wij bieden altijd 2 proeflessen aan.

Grote Clubactie
Vanaf 18 september is de Grote Clubactie weer van start gegaan. Binnen 2 weken zijn er al 1000 loten via de online verkoopmethode verkocht. Mocht je je boekje vol hebben met eenmalige machtigingen dan zien we die al graag retour zodat deze loten ingevoerd kunnen worden. Inleveren kan bij je trainster. De actie loopt nog tot 23 november. Dat is tevens de laatste dag dat wij de machtigingen in kunnen voeren. De boekjes zien wij dus graag eerder terug. Je kunt dan nog tot 23 november loten verkopen via de online methode.

Een Superlot staat gelijk aan 50 losse loten. En wist je dat wanneer je een Superlot als bedrijf koopt, het aftrekbaar is van de belasting? Weet je nog iemand die een Superlot wil kopen?  Meld je bij de secretaris en we zorgen dat het in orde gemaakt wordt!

Voor onze topverkopers hebben wij nog een leuk extraatje; een cadeaubon van een sport-webshop. Per sportgroep (turnen, gymnastiek en ritmisch gymnastiek) wordt de top 3 als volgt beloond;

  • Topverkoper 1 een bon van €15.00
  • Topverkoper 2 een bon van €12.50
  • Topverkoper 3 een bon van €10.00

De welbekende kleine beloning voor de verkochte lootjes is natuurlijk ook nog steeds van toepassing voor alle lotenverkopers.

Algemene ledenvergadering
Dit jaar willen we weer een Algemene ledenvergadering (ALV) houden waarbij alle leden ‘live’ aan kunnen schuiven. Uiteraard als de maatregelen dit toelaten. Als je kennis wilt maken met het bestuur, mee wilt praten over onderwerpen die op de agenda staan of zelf een punt onder de aandacht wilt brengen dan is de ALV de aangewezen plek. De datum is vastgesteld op dinsdagavond 14 december. De uitnodiging met alle bijbehorende stukken volgt ongeveer een maand voor de vergadering. We hopen jullie daar te zien!

Nieuwe trainingspakken
Deze week heeft iedereen een mail gekregen over onze nieuwe trainingspakken. Deze trainingspakken zijn verplicht voor alle selectieleden. De recreatie leden mogen uiteraard ook een pak kopen als ze dat zouden willen. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt het passen, bestellen, leveren en betalen dit keer via Intersport Twinsport geregeld. Dit ontlast onze trainsters met de rompslomp en het gaat niet van de (kostbare) trainingstijd af! Wij vragen alle (selectie)leden om tussen nu en 31 oktober bij Intersport in de Sint Jorisstraat te gaan passen en bestellen. Hiermee bespaar je €2.50 op de aanschaf en heeft iedereen op tijd het nieuwe pak in huis.

Vrijwilligersmarkt
Op 26 oktober organiseert Tom in de Buurt een vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis. Wilskracht zal ook een kraampje hebben om onze vereniging te promoten. Mocht je belangstelling hebben voor één van de functies kom dan gerust op deze avond langs. In de bijlage de uitnodiging.

Agenda
18-22/10/2021: Herfstvakantie
31/10/2021: Try out midden- en bovenbouw turnen, locatie Bergschenhoek
21/11/2021: Groepswedstrijd RG 1e en 2e divisie, georganisatie Wilskracht, Limeshal
14/12/2021: Algemene ledenvergadering, locatie Oude Wereld. Uitnodiging volgt
24/12/2021: Start Kerstvakantie
Kijk voor de volledige agenda op onze website.

Met sportieve groet,

Monique, Sandor, Chantal, André en Dennis
Bestuur R.K.S.V. Wilskracht Alphen