Nieuwsbrief Oktober 2021

Beste leden, ouders en verzorgers,

De eerste weken van het nieuwe seizoen zitten er op en de herfstvakantie staat voor de deur. We hebben afgelopen weken een aantal nieuwe leden mogen begroeten in verschillende lessen. In de Nationale sportweek waren onze lessen open voor vriendjes en vriendinnetjes. Op de meeste recreatieve lessen is nog ruimte voor leden. Dus wil er een vriendje of vriendinnetje een keer mee naar de training van uw zoon of dochter? Het kan en het mag! Wij bieden altijd 2 proeflessen aan.

Grote Clubactie
Vanaf 18 september is de Grote Clubactie weer van start gegaan. Binnen 2 weken zijn er al 1000 loten via de online verkoopmethode verkocht. Mocht je je boekje vol hebben met eenmalige machtigingen dan zien we die al graag retour zodat deze loten ingevoerd kunnen worden. Inleveren kan bij je trainster. De actie loopt nog tot 23 november. Dat is tevens de laatste dag dat wij de machtigingen in kunnen voeren. De boekjes zien wij dus graag eerder terug. Je kunt dan nog tot 23 november loten verkopen via de online methode.

Een Superlot staat gelijk aan 50 losse loten. En wist je dat wanneer je een Superlot als bedrijf koopt, het aftrekbaar is van de belasting? Weet je nog iemand die een Superlot wil kopen?  Meld je bij de secretaris en we zorgen dat het in orde gemaakt wordt!

Voor onze topverkopers hebben wij nog een leuk extraatje; een cadeaubon van een sport-webshop. Per sportgroep (turnen, gymnastiek en ritmisch gymnastiek) wordt de top 3 als volgt beloond;

  • Topverkoper 1 een bon van €15.00
  • Topverkoper 2 een bon van €12.50
  • Topverkoper 3 een bon van €10.00

De welbekende kleine beloning voor de verkochte lootjes is natuurlijk ook nog steeds van toepassing voor alle lotenverkopers.

Algemene ledenvergadering
Dit jaar willen we weer een Algemene ledenvergadering (ALV) houden waarbij alle leden ‘live’ aan kunnen schuiven. Uiteraard als de maatregelen dit toelaten. Als je kennis wilt maken met het bestuur, mee wilt praten over onderwerpen die op de agenda staan of zelf een punt onder de aandacht wilt brengen dan is de ALV de aangewezen plek. De datum is vastgesteld op dinsdagavond 14 december. De uitnodiging met alle bijbehorende stukken volgt ongeveer een maand voor de vergadering. We hopen jullie daar te zien!

Nieuwe trainingspakken
Deze week heeft iedereen een mail gekregen over onze nieuwe trainingspakken. Deze trainingspakken zijn verplicht voor alle selectieleden. De recreatie leden mogen uiteraard ook een pak kopen als ze dat zouden willen. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt het passen, bestellen, leveren en betalen dit keer via Intersport Twinsport geregeld. Dit ontlast onze trainsters met de rompslomp en het gaat niet van de (kostbare) trainingstijd af! Wij vragen alle (selectie)leden om tussen nu en 31 oktober bij Intersport in de Sint Jorisstraat te gaan passen en bestellen. Hiermee bespaar je €2.50 op de aanschaf en heeft iedereen op tijd het nieuwe pak in huis.

Vrijwilligersmarkt
Op 26 oktober organiseert Tom in de Buurt een vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis. Wilskracht zal ook een kraampje hebben om onze vereniging te promoten. Mocht je belangstelling hebben voor één van de functies kom dan gerust op deze avond langs. In de bijlage de uitnodiging.

Agenda
18-22/10/2021: Herfstvakantie
31/10/2021: Try out midden- en bovenbouw turnen, locatie Bergschenhoek
21/11/2021: Groepswedstrijd RG 1e en 2e divisie, georganisatie Wilskracht, Limeshal
14/12/2021: Algemene ledenvergadering, locatie Oude Wereld. Uitnodiging volgt
24/12/2021: Start Kerstvakantie
Kijk voor de volledige agenda op onze website.

Met sportieve groet,

Monique, Sandor, Chantal, André en Dennis
Bestuur R.K.S.V. Wilskracht Alphen

Nieuwsbrief Augustus 2021


Beste leden, ouders en verzorgers,

We staan aan de start van het seizoen 2021-2022. Samen met alle trainers gaan we voor een mooi sportjaar waarin we alle leden weer in de sportzaal begroeten. Met deze nieuwsbrief willen we iedereen informeren over verschillende zaken die belangrijk zijn. Daarnaast wensen wij jullie allemaal een sportief jaar en graag tot ziens!

Nieuwe leden
Wilskracht is een bloeiende vereniging met een groot aanbod aan lessen voor allerlei leeftijden. Helaas hebben we, door het sluiten van de zalen, een daling in ons ledenaantal gezien afgelopen jaar. Mocht je het leuk vinden om een vriendje of vriendinnetje kennis te laten maken met één van onze sporten neem ze gerust mee! We vinden het wel fijn als je dat vooraf even bij de trainster meld. Wij bieden altijd 2 gratis proeflessen aan.

Daarnaast zijn onze trainsters bereid om, in overleg, op school te komen om de klas kennis te laten maken met turnen of ritmische gymnastiek. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contributie seizoen 2021-2022
In het vorige seizoen konden we een aantal maanden geen gebruik maken van de gymzalen en hebben we daarvoor, zoals op de facturen terug te zien, een korting op de contributie gegeven. Aangezien we nu weer in de zalen trainen zullen we met ingang van september de contributiebedragen incasseren zoals vastgesteld in de laatste algemene ledenvergadering. Deze tarieven zijn terug te vinden op onze website.

Ledenadministratie
Wijzigt er iets in je gegevens of wil je, om wat voor reden dan ook, je lidmaatschap stoppen meld dit dan bij ledenadministratie@wilskrachtalphen.nl Wij verzoeken je om dit soort zaken niet (alleen) via de trainster door te geven maar rechtstreeks bij onze vrijwilligers Rien en Karlijn. 

Voor de ledenadministratie zoeken wij nog een nieuwe vrijwilliger. Ben je of ken je iemand die dit zou kunnen en willen doen? Stuur een mailtje naar onze secretaris. 

Grote Clubactie
In de maand september zullen we zoals gebruikelijk weer loten gaan verkopen voor de Grote Clubactie. Ook dit jaar kan dat op verschillende manieren; de eenmalige machtiging in het lotenboekje en de persoonlijke QR code op het boekje. Daarnaast ontvangt elk lid per mail een link welke via Whatsapp, mail en social media gedeeld kan worden. De boekjes worden in de les uitgedeeld. Mocht je als bedrijf een mini-sponsoring willen doen, koop dan een Superlot. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie. 

Vrijwilligers
Wat zou een vereniging zijn zonder haar vrijwilligers? Aan de start van het seizoen willen wij alvast iedereen die zich voor Wilskracht inzet bedanken. Hoe groot of klein je bijdrage ook is, we kunnen niet zonder je! Mocht je het leuk vinden om je, voor korte of langere tijd, ook in te zetten voor onze vereniging dan horen we het graag. We zoeken op verschillende vlakken mensen met kennis en enthousiasme. Kijk ook eens bij onze vacatures op de website. 

Agenda
30/08/2021: Start nieuwe seizoen
12/09/2021: Talententest turnen
17-26/09/2021 Nationale sportweek
18/09/2021: Start Grote Clubactie
18-19/09/2021 Eerste wedstrijd Eerste divisie ritmisch gymnastiek
2-3/10/2021: Eerste wedstrijd Tweede divisie ritmisch gymnastiek
18-22/10/2021: Herfstvakantie

Met sportieve groet,

Monique, Sandor, Chantal, André en Dennis
(Bestuur RKSV Wilskracht Alphen) 

Leden-informatie

Hier vind je alles over lid worden, de kosten, inschrijven, en opzeggen.
Formele informatie, zoals over onze statuten, huisregels en vertrouwenspersoon, vind je onder de knop Algemeen.