Vera Boekholt

Hallo, ik ben Vera Boekholt. Op 5-jarige leeftijd ben ik begonnen met Ritmische Gymnastiek. Natuurlijk eerst bij de recreatie. Na ongeveer een half jaartje mocht ik één keer per week meedoen in de Jong Talent-groep. Kort daarna ben ik definitief overgegaan naar Jong Talent. Uiteindelijk ben ik doorgestroomd naar de Eerste Divisie. In totaal ben ik elf jaar lang actief geweest als gymnaste in deze sport. In deze jaren ben ik gegroeid van laatste worden op wedstrijden naar Nederlands Kampioen Groepen Eerste Divisie Senioren 2018 in Ahoy.  Ook heb ik deelgenomen aan internationale wedstrijden in België en Luxemburg. Dit laat zien dat alles mogelijk is, zolang je er maar hard voor werkt en er plezier in hebt!

In 2018 was ik genoodzaakt om te stoppen als gymnaste vanwege een langer durende blessure. Omdat ik nog geen afscheid kon nemen van deze sport, heb ik besloten om trainster te worden. Gelukkig was het op dat op dat moment ook mogelijk. Het lesgeven heb ik altijd al leuk gevonden en het trainerschap was iets waar ik naar uit keek. Momenteel geef ik met veel plezier les aan de recreatie 6-8 jaar. In mijn eerste jaar als trainster heb ik veel geleerd. Bovendien geeft het mij een hoop voldoening. Ik kijk met veel trots terug op mijn eerste jaar als trainster. Ten slotte kijk ik erg uit naar nieuwe ervaringen en uitdagingen die mij nog tegemoet zullen komen!