Li Yuan Wolf

Hoi, mijn naam is Li Yuan Wolf en ik ben 19 jaar oud. Ik studeer sinds vorig jaar Human Resource Management aan de hogeschool Leiden.

Ik ben al sinds kleins af aan te vinden in de gymzaal, en ben ook al vrij snel begonnen met helpen bij de recreatie lessen. Dit vond ik leuk en ben ik altijd blijven doen. Ik vind het leuke aan recreatie dat alle kinderen op hun eigen niveau dingen kunnen leren en plezier kunnen hebben, de vele verschillende leeftijdsgroepen zijn ook allemaal net iets anders en leren andere dingen en dat maakt het nog leuker.

Ik help nu sinds eind 2013 bij de selectie en ik vind het heel erg leuk om samen met de kinderen aan oefeningen voor de wedstrijden te werken, demonstraties te maken of om nieuwe onderdelen aan te leren. Het leukste aan selectie vind ik dat de meiden allemaal hard werken en graag nieuwe dingen willen leren om deze op wedstrijden te laten zien. Naast het trainen voor de wedstrijden is het altijd gezellig en doen we ook altijd nog leuke dingen als buiten kracht en conditie of wedstrijdjes handstand.

Eind 2014 ben ik geslaagd voor de opleiding gymnastiek assistent leider 2. In 2016 ben ik gestart met het volgen van gymnastiek leider 3.

Voor vragen kunt u altijd mailen naar l.y.wolf@hotmail.com.